INGATLAN ADATBÁZIS

lakás

GYORSKERESŐ

Típus:

eladó kiadó
csak új építésűek

Megye:

Régió:

Település:

Ár: (MFt)

-tól -ig

Rendezés:

részletes keresés

KERESÉS

ingatlan kódja:

HASZNOS

Ügyvéd fórum

ADMINISZTRÁCIÓ

e-mail cím:

jelszó:

elfelejtett jelszó

 

Hírek

Ingatlanvásárlás másképpen

Videófelvételek eladósorba került ingatlanokról korábban is készültek. Az alábbi videó, amit a Daily Telegraph online változata tett közzé, Google Glass-szal készült. Segítségével jobban megérthetjük, hogy miben különbözik a Glass felvétele az ismert, a házi készítésű vágatlantól a professzionális, vágott, hang-alámondásos, vagy zenei aláfestéssel megspékelt ingatlan bemutató videóktól. És azt is, hogy milyen további lehetőséget kínál.

Az anyagot végignézve olyan érzetünk lehet, mintha valóban a helyszínen lennénk egy megtekintésen, amikor egy ingatlanos végigvezet a lakáson, bemutatja a helyiségeket, a burkolatokat, a fényviszonyokat, a tartozékokat. Amelyeket egyébként magunk is látunk, ha valóban elmegyünk a helyszínre egy lakásbemutatásra. Viszont a google glass által készített videós bemutatáson egy távoli helyszínról is végignézhetjük a bemutatót, és feltehetjük az ingatlanosnak a szokásos kérdéseket. Távolról utazó vagy elfoglalt ingatlanvásárlók számára egy fontos eszköz lehet az előszűrés pontosítására.

Egy másik jelentős funkció segítségével, a kiszemelt környékre látogató vásárlók, a Glass használatával az adott utcába geo-taggel bejelölt és feltöltött ingatlanok paramétereit és belső fotóit és adatait is láthatják, így azonnal, a pontos információk alapján eldönthetik, hogy esélyes az ingatlan vagy egyáltalán nem jöhet szóba. A Glasst az Index is kipróbálta.

Amerikában arra is van már példa, hogy a korábban katonai célra használt, de már a csomagkiküldésben is hasznosított drónok segítségével madártávlati fotókat készítenek az ingatlanról és környezetéről, ezzel egészítve ki a belsőről készített fotóanyagot. Lehet, hogy ezek a futurisztikusnak tűnő eszközök egy napon teljesen természetes kellékei lesznek a mindennapoknak?

Forrás: The Telegraph

(2014.02.05. www.ingatlanhirek.hu)

KIEMELT
HIRDETÉSEK

eladó ház
Gyóro

120m2
18 M Ft

eladó ház
Siófok

270m2
290 M Ft

eladó üzleti, ipari ingatlan
Hévíz

100m2
129 M Ft

eladó tanya / mg. terület
Pinnye

13920m2
26 M Ft

eladó telek
Maglód

467628m2
919.968 M Ft

eladó ház
Nagycenk

81m2
38.5 M Ft

eladó telek
Aba

914m2
2.35 M Ft

eladó ház
Balatonalmádi

55m2
45 M Ft

eladó ház
Lovas

160m2
85 M Ft

eladó ház
Siófok

90.86m2
54.9 M Ft

eladó lakás
Balatonföldvár

63m2
40.625 M Ft

hirdetés

CSOK 10 + 10 millió

Graben Étterem Sopron

Lakáskulcs